Carpaccio van kalfsvlees met aardappelblokjes

  • 2 kleine vastkokende aardappelen
  • 300 g fijngesneden kalfsvlees
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 1 el kappertjes
  • 1 dl olijfolie
  • sap van ½ citroen
  • peper en zout
Serveer met een gemengde salade met tomaten, walnoten en parmezaankrullen.

Snijd de geschilde aardappel in kleine blokjes en kook al dente in licht gezouten water.

Hak de ui, kappertjes, knoflook en rozemarijn fijn. Stoof kort in een lepel olijfolie, laat afkoelen en meng met de resterende olie, aardappelblokjes en het citroensap.

Schik de kalfscarpaccio op koude borden en kruid naar smaak met peper en zout.

Lepel er de dressing met aardappelblokjes over.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.