Aardappelcurry met kikkererwten

4
  • 4 middelgrote bloemige aardappelen (ongeveer 400 g)
  • 1/4 komkommer, fijngehakt
  • ui
  • 2 el rode currypasta
  • 2 el tomatenpuree
  • blikje kikkererwten van 420 g (uitgelekt 240 g)
  • 2 el mangochutney
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 300 ml groentebouillon
  • 2 el verse gehakte koriander

Snijd de ongeschilde aardappelen in blokjes. 

Verhit de olie in een grote pan en fruit de gesnipperde ui en geplette knoflook 1 à 2 minuten. Voeg de aardappelen, de kikkererwten de currypasta, tomatenpuree en mangochutney toe. 

Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Dek af met een deksel en laat 15 à 20 minuten sudderen tot de aardappelen gaar zijn. Dien op met een garnituur van komkommer en koriander. 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.