Aardappelcurry met kikkererwten

4
  • 4 middelgrote bloemige aardappelen (ongeveer 400 g)
  • 1/4 komkommer, fijngehakt
  • ui
  • 2 el rode currypasta
  • 2 el tomatenpuree
  • blikje kikkererwten van 420 g (uitgelekt 240 g)
  • 2 el mangochutney
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 300 ml groentebouillon
  • 2 el verse gehakte koriander

Snijd de ongeschilde aardappelen in blokjes. 

Verhit de olie in een grote pan en fruit de gesnipperde ui en geplette knoflook 1 à 2 minuten. Voeg de aardappelen, de kikkererwten de currypasta, tomatenpuree en mangochutney toe. 

Voeg de groentebouillon toe en breng aan de kook. Dek af met een deksel en laat 15 à 20 minuten sudderen tot de aardappelen gaar zijn. Dien op met een garnituur van komkommer en koriander. 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.