Gepofte aardappel met wintergroenten

Aardappelen: thuis in elke keuken

Met aardappelen kan je makkelijke, lekkere gerechten maken met slechts een handvol ingrediënten. Niet overtuigd? Onze chef nam de proef op de som en ging langs bij twee gezinnen. Hij kookte er met de ingrediënten die hij terugvond in hun koelkast én met de veelzijdige aardappel. Het resultaat? Twee overheerlijke gerechten die makkelijk en snel klaar te maken zijn.

Kip & krielaardappelen: een match made in heaven

Voor deze jonge co-housers ging onze chef aan de slag met krielaardappelen. Deze liet hij sudderen in bruine fond voor zijn versie van pommes fondant. Voeg een stukje gelakte kip toe voor een gerecht bomvol smaak.

Frisse aardappelsalsa met veel groentjes en een snelle dip

Voor een jong gezin maakte onze chef een frisse salsa mét aardappelen. En dan zijn er ook nog de zelfgemaakte chips die je snel en gemakkelijk op tafel zet. Serveer met kort gebakken zalm.

Zin in meer? Deze aardappelrecepten moet je proberen

Niet alleen deze twee recepten zijn het proberen waard. We hebben nog veel meer snelle, makkelijke en lekkere gerechten met aardappelen die zonder twijfel in de smaak vallen. Of je nu zin hebt in een ovenschotel, eenpansgerecht of een gepofte aardappel, er is voor ieder wat wils.

Deel jouw favoriete aardappelgerechten met ons

Welk recept met aardappel ga jij zeker eens proberen? Deel het met ons via onze Facebook-paginaTwitter of via een leuke foto op Instagram met #lekkervanbijons!

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.