Massamancurry met aardappelen

4
(5) 35
  • 200 g aardappelen in grote blokken
  • 400 g kipfilet in dunne plakjes
  • 250 ml kokosmelk
  • 2 el suiker
  • 2 el vissaus
  • 50 g pindanootjes
  • 1 ui
  • 100 g sperziebonen
  • 2 el rode curry
  • 6 el olie
  • 1 kaneelstok

Bak op laag vuur de rode curry pasta met olie en de kaneelstok tot ze goed met elkaar mengen. Doe de kipfilet erbij in stukjes en bak eventjes aan.

Voeg de kokosmelk, ui en aardappelen toe. Zet het vuur op middenhoog vuur en breng aan de kook.

Laat alles doorkoken en voeg de sperziebonen, vissaus en suiker toe tot alles gaar is.

Voor een extra zachtzure smaak, voeg je eventueel wat tamarinde toe aan de curry.

Strooi de pindanootjes over de curry en geniet!

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.