Muffins met Nazareth-kaas en pesto

Dessert
Brunch
4

Voor +/-  20 muffins

  • 180 g Nazareth kaas geraspt
  • 150 g Nazareth boter
  • 300 g bloem
  • 1 el bakpoeder
  • snuifje zout
  • 1 tl peper
  • 2 el vers basilicum fijn gesneden
  • 1 ei
  • 2,5 dl melk
  • 4 el pesto
  • 50 g geroosterde pijnboompitten

Doe de bloem in een kom en meng met bakpoeder, peper, zout, Nazareth kaas, basilicum, ei, melk, de gesmolten boter en de pesto in deze volgorde tot u een glad mengsel heeft.
Vet de bakvormpjes in met boter en vul ¾ met het deeg.
Laat 20 à 25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180°C.

Werk af met pijnboompitjes.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.