Carpaccio van rund, Meli Balsamic en Oud-Brugge kaas

Voorgerecht
Snel klaar
4
  •  200 g Oud-Brugge kaas
  • een flesje Meli Balsamic
  • 400 g rundercarpaccio (groothoofd) flinterdun gesneden
  • olijfolie (eerste persing)
  • grof zeezout
  •  zwarte peper
  • citroen
  • assortiment verse tuinkruiden en sla (bvb rucola, koriander, basilicum, pijpajuintjes, aspergescheuten, mesclun sla, …)

Het rundsvlees eerst op een gekoeld bord schikken samen met het kruiden/sla assortiment.
Het geheel ruim bedruipen met Balsamic van Meli en met olijfolie.
Afkruiden met grof zeezout en met de zwarte peper.

De fijn geschaafde kaas over het geheel strooien en afwerken met een partje citroen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.