Een vrouw met witte linnen hemd en beige keukenshort draagt een witte ovenshotel waarin het varkenshaasje in ligt. De keuken achter zich is wit van kleur. Er staat een kastje naast haar waarop een vaasje staat met witte bloem in.

Vlees

Ons beste vlees ooit

Of je het nu veel eet, of weinig. In de zomer, of de winter. Met saus, of in de saus. Traag, of rap. Of het nu gemakkelijk is, of lekker. Je geniet altijd van ons beste vlees ooit. Doe hier inspiratie op.

Twee heerlijke burgers liggen klaar op een marmere snijplank. Het vlees is verdeeld in twee dunne porties met de saus en gesmolten kaas er bovenop. De burgers worden recht gehouden door middel van een prikker.
Kooktips

Recepten met gehakt, van klassiek tot verrassend

Met gehakt kan je echt alle kanten op. Ontdek hier klassieke én verrassende recepten.

Lees meer
Steamed buns gevuld met pulled pork en knapperige groentjes zoals wortels en radijzen. Ze liggen op een krant op tafel met stukjes limoen erbij.
Kooktips

Hoe pulled pork maken?

Pulled pork staat voor langzaam gegaard varkensvlees. Het vlees is sappig, zacht en valt zo uit elkaar. 

Lees meer
Spiesje van lamsvlees met kruidenmayonaise
Kooktips

Vlees & BBQ: het perfecte duo

Bekijk onze tips en recepten om de beste vleesgerechten ooit klaar te maken op de barbecue.

Lees meer
Heerlijke kalfsrolletjes liggen in een diep bord met de boontjessalade er naast. De vleesrolletjes zijn gevuld met peer en geitenkaas. Er staat een glas water langs en wat stukjes brood.
Kooktips

Onze tips voor de beste kalfslapjes ooit

We duiken in de verschillende bereidingswijzen en delen onze beste recepten.

Lees meer
Een grote serveerschaal is gevuld met de aardappelsalade. Je ziet de framboosjes, boontjes en ribbetjes in de salade zitten. Er staat een torentje bordjes klaar met bestek om de salade te verdelen en op te eten.
Kooktips

Malser dan mals: ribbetjes klaarmaken doe je zo

Sappig, smaakvol en gewoon superlekker: de perfecte ribbetjes maak je klaar met deze tips.

Lees meer