Varkenshaasje in yoghurt met lauwwarme aardappelsalade

Varkenshaasje in yoghurt met lauwwarme aardappelsalade

Geef je varkenshaasje extra smaak en houd het lekker mals en sappig door het te marineren in volle yoghurt. Lekker met zelfgemaakte aardappelsalade met spek en zure room. Koop jij je varkensvlees graag recht van bij de boer? Rechtvanbijdeboer.be bundelde voor jou alle verkooppunten per provincie.

Hoofdgerecht

100 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

    Vlees

    Aardappelsalade

19 ingrediënten geselecteerd

Bereiding

    Pers de teentjes look bij de yoghurt. Hak de peterselie fjin en roer dit bij de yoghurt samen met het citroensap. Kruid naar smaak met peper en zout.

    Leg er het varkenshaasje in en wentel het vlees goed door de marinade. Dek af met folie en laat minstens 1 uur marineren.