Gegrild varkenshaasje met broccoli, melksaus en aardappelen
Varkenshaasje is een lekker, mals stukje vlees. Maak het nóg smakelijker door het te grillen. Heerlijk in combinatie met broccoli!
Ingrediënten
- 2 varkenshaasjes
- 1 broccoli
- 600 g aardappelen
- peper en zout
Voor de witte saus
- 350 ml melk
- 15 g boter
- 20 g bloem
- muskaatnoot
- peper en zout
Recept
Kook de aardappelen in gezouten water en giet af.
Stoom ondertussen de broccoli of laat garen in gezouten water.
Laat voor de witte saus de boter smelten en voeg de bloem toe.
Voeg een beetje melk toe en klop goed om klonters te voorkomen.
Voeg de rest van de melk toe.
Voeg de rest van de melk toe.
Kruid naar smaak met peper, zout en muskaatnoot.
Grill de varkenshaasjes en kruid met peper en zout.
Snijd het vlees in plakken en serveer.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.