Gegrild varkenshaasje met broccoli, melksaus en aardappelen

4

Varkenshaasje is een lekker, mals stukje vlees. Maak het nóg smakelijker door het te grillen. Heerlijk in combinatie met broccoli!

Voor de witte saus

  • 350 ml melk
  • 15 g boter
  • 20 g bloem
  • muskaatnoot
  • peper en zout

Kook de aardappelen in gezouten water en giet af.
Stoom ondertussen de broccoli of laat garen in gezouten water.

Laat voor de witte saus de boter smelten en voeg de bloem toe.

Voeg een beetje melk toe en klop goed om klonters te voorkomen.
Voeg de rest van de melk toe.
Kruid naar smaak met peper, zout en muskaatnoot.

Grill de varkenshaasjes en kruid met peper en zout.
Snijd het vlees in plakken en serveer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.