Zeeduivel met kummelcrème en granité van zuring

4
  • 600 g zeeduivel
  • 100 g kruidensla (peterselie, koriander, dille, bieslook, dragon, kervel)
  • 100 g zure room
  • 200 g water
  • 30 g zuring
  • 20 g rijstazijn
  • 5 g kummel
  • 2 g zout (voor granité)
  • 1 g vitamine C
  • wat olie
  • peper en zout
     
Gaar de zeeduivel in de oven op 150°C gedurende 12 minuten en snijd in fijne brunoise. Meng met de fijngesneden kruiden, olie, peper en zout.

Meng voor de kummelcrème de kummel met de zure room, peper en zout.

Mix voor de granité van zuring de zuring met ijskoud water, vitamine C, rijstazijn en zout. Zet in de diepvries, roer af en toe om met een vork zodat de granité korrelig blijft.

Schik de zeeduivel met de crème op een bord en versier met de granité.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.