Krokant gebakken zeebarbeel in de pan met huisgemaakte kruidenboter van limoenzeste en merikswortel. De vis ligt op een blauw bord met een boterpapiertje erop. Daarbij staat een potje met de limoenboter, verse waterkers en een gesneden limoentje.

Zeebarbeel met limoenboter

Genieten van een heerlijk stukje vis van bij ons? Dat kan met deze zeebarbeel met limoenboter. De frisse, zomerse toets van de limoen brengt je naar andere oorden. Een ideaal gerecht om te delen met dierbaren op een prachtige zomerdag. Sharing is caring! 

 

Bijgerecht

35 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de kruidenboter

9 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Maak eerst de limoenboter

    Meng in een blendertje de limoenzeste met de in stukjes gesneden boter, grof zeezout en mierikswortelcrème tot een homogene luchtige massa. Doe in een kommetje.

    Bak de vis

    Afwerking