Bereiding
Snijd de broccoli in roosjes.
Schil de aardappelen en halveer ze. Kook ze gaar in licht gezouten water. Kook ook de broccoli gaar in licht gezouten water, of stoom ze.
Bak het varkenshaasje in boter langs alle kanten goudbruin. Zet het vuur laag, dek de pan af en laat nog 20 minuten bakken.
Giet de aardappelen af en laat uitdampen. Pureer ze met melk, het ei en een klontje boter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
Hak de dragon fijn.
Haal het vlees uit de pan, laat rusten en houd warm. Giet de room in de pan en schraap het aanbaksel los. Breng op smaak met de mosterd en de dragon.
Snijd het vlees in mooie plakjes. Verdeel over de borden, schep er de broccoliroosjes en puree bij. Dien op met de saus.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.