Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Maak de koriandermayonaise: Mix de look, yoghurt, mayonaise, honing citroensap, koriander en wijnazijn tot 1 geheel. Voeg eventueel een beetje water of melk toe om het vloeibaar genoeg te maken.
Snijd de rode en groene kool in fijne plakjes, eventueel met een mandoline. Voeg de koriander toe en besprenkel met olijfolie en limoensap.
Scheid de eieren. Klop de eiwitten stijf. Zet even aan de kant. Meng de eidooiers met bloem, bier, olijfolie en zout tot een glad beslag.
Verhit de frituurolie tot 180° C.
Snijd de vis in stukken van ca. 3 x 3 cm.
Roer het beslag nogmaals goed door en spatel er de stijfgeklopte eiwitten door. Wentel de visstukjes 1 voor 1 door het beslag en frituur goudbruin, ongeveer 5 minuten.
Laat ze op keukenpapier uitlekken.
Leg de tortilla op een dienblad. Beleg met de koolsla, stukjes gefrituurde vis en tenslotte de koriandermayonaise.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.