Puree

Accompagnement
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Puree, da's pure comfort food van bij ons. Gelukkig is puree maken helemaal niet moeilijk. Volg het recept en maak smeuïge aardappelpuree die heerlijk smaakt bij eindeloos veel gerechten.

Ingrediënten

Als je koude melk bij pas gekookte aardappelen giet, krijg je een kleverig resultaat.

Recept

Schil de aardappelen en snijd ze eventueel in stukken zodat ze sneller garen.
Zet ondertussen al een pot met gezouten water op het vuur.

Voeg de aardappelen toe aan het bijna kokende water en kook ze gaar.
Giet de aardappelen af.

Voeg een kopje warme melk toe en een klontje boter.
Pureer de aardappelen met een pureestamper. Kruid met een snuifje zout, peper en nootmuskaat.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.