Pompoenwafels met yoghurt

4
45
  • 500 g pompoen
  • 2 bananen
  • 250 g zelfrijzende bloem
  • 50 g suiker
  • 1 tl speculaaskruiden
  • 2 eieren
  • enkele klontjes boter
  • 100 ml yoghurt
  • 2 el bloemsuiker

Extra benodigdheden

  • een wafelijzer

Schil de pompoen en rasp het vruchtvlees fijn (of mix het in een keukenrobot). Prak de bananen met een vork.

Meng de geraspte pompoen met de bananen, zelfrijzende bloem, suiker, speculaaskruiden en eieren in een kom.

Verhit het wafelijzer en vet het in met wat boter. Bak wafels van het beslag en vet het wafelijzer tussen elke bakbeurt telkens in met wat boter.

Meng de yoghurt met de poedersuiker.

Serveer de wafels met de yoghurt.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.