Met verse seizoensgroenten maak je een heerlijke lentesoep. Ideaal voor op een frissere dag.
Recept
Schraap de wortelen en snijd ze in blokjes.
Maak de paprika, de prei en de raap schoon en snijd ze in stukjes.
Breng de kippenbouillon aan de kook.
Voeg de stukjes groente en de broccoliroosjes toe en laat 30 minuten koken.
Voeg de diepvrieserwtjes toe en laat nog 3 minuten doorkoken.
Breng de soep op smaak met peper en zout.
Schep ze in een soepkommetje en bestrooi ze met kervel.
Serveer met een bruin broodje.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.