Komkommersoep

Soupe
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Met dit basisrecept voor komkommersoep maak je een heerlijke soep die lekker smaakt op een wat koudere dag in de zomer of herfst. 

Ingrediënten

Afwerking

  • verse bieslook
  • 4 plakjes komkommer
  • 1 el olijfolie

 

 

Recept

Snijd een komkommer overlangs, verwijder de pitjes en snijd in kleine blokjes. Schil de aardappel en snijd hem in blokjes.
Snipper 2 uien fijn en stoof die aan in boter of olijfolie. Voeg de komkommer toe en laat even meestoven.

Voeg 2 liter bouillon toe, laat 20 minuten koken.

Mix de soep fijn en breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de soep over de borden. Garneer met olijfolie, plakjes komkommer en enkele takjes bieslook.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.