Komkommersoep

4

Met dit basisrecept voor komkommersoep maak je een heerlijke soep die lekker smaakt op een wat koudere dag in de zomer of herfst. 

Afwerking

  • verse bieslook
  • 4 plakjes komkommer
  • 1 el olijfolie

 

 

Snijd een komkommer overlangs, verwijder de pitjes en snijd in kleine blokjes. Schil de aardappel en snijd hem in blokjes.
Snipper 2 uien fijn en stoof die aan in boter of olijfolie. Voeg de komkommer toe en laat even meestoven.

Voeg 2 liter bouillon toe, laat 20 minuten koken.

Mix de soep fijn en breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de soep over de borden. Garneer met olijfolie, plakjes komkommer en enkele takjes bieslook.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.