![Komkommerrolletjes met cottage cheese en rosbief Rolletjes van komkommer gevuld met cottage cheese, wortel, rucola en rosbief. Een heerlijke gezonde en kleurrijke snack op een bordje van marmer. De overige mengeling met de cheese is geserveerd in een dippotje om eventueel een extra toefje te nemen.](/sites/default/files/styles/960w_ratio_2_1/public/images/Komkommerrolletjes%20met%20cottage%20cheese%20en%20rosbief%20%282%29.jpg?itok=m8TY4ab1)
![Komkommerrolletjes met cottage cheese en rosbief Rolletjes van komkommer gevuld met cottage cheese, wortel, rucola en rosbief. Een heerlijke gezonde en kleurrijke snack op een bordje van marmer. De overige mengeling met de cheese is geserveerd in een dippotje om eventueel een extra toefje te nemen.](/sites/default/files/styles/750w_ratio_6_5/public/images/Komkommerrolletjes%20met%20cottage%20cheese%20en%20rosbief%20%282%29.jpg?itok=-V_UBL56)
Bereiding
Rasp de wortel. Meng de dille en een scheutje olijfolie onder de cottage cheese en kruid met wat peper en zout.
Snijd de komkommer in dunne lange plakken met een dunschiller, tot aan de zaadlijst. Dep de plakken met keukenpapier droog en leg ze dakpansgewijs naast elkaar. Bestrijk ze met twee lepels van de cottage cheese.
Beleg de onderste helft van de komkommerplakjes met de rosbief en kruid met peper en zout. Verdeel er de geraspte wortel en de rucola over en rol stevig op.
Snijd de komkommerrol in plakjes van ongeveer 1 cm dik en serveer met de rest van de cottage cheese.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.