Granité van tomaten en graanjenever

Thema
Number of persons
Aantal personen

2

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(240) 20

Koel af met deze granité van tomaten en graanjenever. Deze granita is lekker als voorgerecht op een warme zomerdag.

Ingrediënten

  • 500 ml tomatensap
  • snuifje selderijzout
  • snuifje cayennepeper
  • 2 shotglaasjes Hasseltse graanjenever
  • 2 kerstomaatjes

Recept

Meng het tomatensap met het selderijzout en de cayennepeper. Doe het in een ijsblokjesvorm en vries het in tot het volledig bevroren is (min. 4 uur).

Snijd de kerstomaatjes in partjes.

Doe de ijsblokjes in de blender en cutter heel kort tot gemalen ijs. Doe de granité in de glazen en schenk er de Hasseltse jenever bij.

Werk af met de kerstomaatjes.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.