Gekarameliseerde varkensreepjes met rode kool en aardappelgratin

Gekarameliseerde varkensreepjes met rode kool en aardappelgratin

Gekarameliseerde varkensreepjes met rode kool en aardappelgratin

Hoofdgerecht

70 min

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de aardappelgratin:

21 ingrediënten geselecteerd

Bereiding

    Verwarm de oven op 170°C. Schil de aardappelen en snijd ze in dunne schijfjes.
    Vet de ovenschaal in met boter. Schik de aardappelschijfjes in de schaal. Verdeel de knoflook over de aardappelen. Meng de melk en de room in een kom. Kruid met zout en peper en giet over de aardappelschijfjes. Bestrooi het geheel met kaas.
    Bedek de aardappelen met aluminiumfolie en bak ze 30 minuten in het midden van de oven.
    Verwijder na 30 minuten de aluminiumfolie en laat de aardappelgratin nog 30 minuten bakken voor een mooi korstje