Asperges met gerookte zalm en dille

Flandria
Partner
Preparation time
Bereidingstijd

30

Een aspergegerecht hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Houd het lekker puur met deze asperges met gerookte zalm.

Ingrediënten

  • 500 g asperges
  • verse dille
  • 20 cl room
  • sjalot
  • 100 gr gerookte zalm
  • peper en zout

Recept

Schil de asperges met een dunschiller en kook ze beetgaar. 

Pel de sjalotten en snij deze zeer fijn. Stoof ze kort aan in een pan.

Voeg een scheutje room toe.

Versnipper de verse dille met een mes of schaar.
Voeg op het laatste deze fijngesnipperde dille toe en kruid af met peper en zout.

Giet een beetje room op een bord en schik de asperges erop. 
Werk af met een beetje zalm en bestrooi met sjalot en verse dille.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.