Asperges met gerookte zalm en dille

  • 500 g asperges
  • verse dille
  • 20 cl room
  • sjalot
  • 100 gr gerookte zalm
  • peper en zout

Schil de asperges met een dunschiller.
Kook de asperges beetgaar.

Pel de sjalotten en snij deze zeer fijn.
Stoof de sjalot kort aan in een pan.
Voeg een scheutje room toe.

Versnipper de verse dille met een mes of schaar.
Voeg op het laatste deze fijngesnipperde dille toe en kruid af met peper en zout.

Afwerking  en presentatie

Giet een beetje room op een bord.
Schik de asperges op een bord.
Werk af met een beetje zalm en bestrooi met sjalot en verse dille.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.