Aardappelviskoekjes met citroengras en chilipepers

4
(15) 10
  • 4 grote, bloemige aardappelen (elk 150 g)
  • 200 g kabeljauwfilet
  • 2 eieren
  • 2 el vissaus
  • 2 el sesamolie
  • 1 handjevol koriander
  • 1 chilipeper
  • 4 takjes citroengras
  • 2 el bloem
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout
     

Kook de geschilde aardappelen gaar in licht gezouten water.
Mix ondertussen de vis in een blender tot een gladde textuur.
Hak de zachte binnenkant van het citroengras, de look, de chilipepers en de koriander fijn.

Pureer vervolgens de aardappelen, meng met de vis en de kruiden en voeg de vissaus, de eieren en de bloem toe.
Kruid met peper en zout.

Maak met een lepel koekjes van het mengsel en bak ze knapperig in sesamolie in een antikleefpan.
 

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.