6 nieuwe hotdog-recepten deluxe

6 nieuwe hotdog-recepten deluxe

Hotdogs zijn een volwaardige maaltijd geworden. Terecht, want een deluxe hotdog-recept staat garant voor een wauw-effect en speciale hotdogs maken is een echte kunst geworden. Van zoet tot hartig, deze hotdog-recepten bieden een nieuwe kijk op de traditionele bereidingswijze.

Hotdog-recepten met wauw-effect

Het klassieke hotdog-recept met zuurkool bevat een Frankfurter of Weense worst en mosterd. Veel variatie was er vroeger niet. Het was streetfood, zonder hoogstaande culinaire ambities. 

Dat is vandaag wel even anders. Benieuwd? We wisselden worst, hotdog broodjes, vulling en saus en vonden zes nieuwe sublieme combinaties. 

Hotdogs maken met zwarte pens, peer en blauwe schimmelkaas

Deze hotdog met zwarte pens en peer is geweldig, sowieso. De scherpe toets van blauwe schimmelkaas maakt er een onverslaanbaar trio van. Van zoet naar hartig en terug. Dat is the-way-to-go.   

Hippe hotdog met witte pens en Japanse smaken

De Amerikaanse hotdog krijgt stevige concurrentie. De combinatie van onze witte pens met frisse appeltjes, mierikswortel en teriyakisaus is onverslaanbaar. 

Hotdog-recept met spek en kaas in de oven

Braadworst steelt de show in deze hotdog met spek en licht gesmolten oude kaas van bij ons. Fan-tas-tisch! Comfortfood met grote C.    

Luxe hotdog met beenhesp

Voor de verandering geen worst, maar wel gekookte beenhesp, witloof, rozijnen en bieslook. Wil je indruk maken met je hotdog-recept dan is deze luxe hotdog met lekkers van bij ons een flinke kanshebber.

Vegetarische hotdog voor de brooddoos

Een superlekkere sandwich met banaan, appel en confituur dat is een hotdog-verrassing van jewelste. De brooddoos van je allerliefste schatten vaart er wel bij.

Hotdog-recept met kippenworst en wittekoolsalade

Een hartige broodje met kippenworst boordevol frisse groenten en fruit. Dat is een voortreffelijke smaakbom met een extra gezonde toets. 

Voor alles wat lekker is om in deze hotdogs te gebruiken, vind je in de winkel een even lekkere bioversie. Of koop je producten recht van bij de boer. Er is steeds een verkooppunt bij jou in de buurt. Van buitengewone vleesbereidingen tot heerlijke zoetigheden: met traditionele streekproducten til je je hotdog naar een hoger niveau.

Heb je deze hotdog-recepten geprobeerd of is hotdogs maken je specialiteit? Laat het weten via Facebook, Instagram of Twitter met #lekkervanbijons!