Visbrochette met een pittig sausje

10

Voor de saus

Meng de ketchup en de pickles met de mosterd. Roer er langzaam 1 dl olijfolie bij (zoals je mayonaise maakt). Breng op smaak met wat kerriepoeder, peper en zout.

Snijd de vaste vis in stukken van 50 g. Draai de sint-jakobsnootjes in een spekreepje. Rol de visfiletjes op.

Maak nu een spies op een grote brochettestok (liefst in inox, deze breekt niet zo makkelijk) met afwisselend een visrolletje, blokjes vaste vis en sint-jakobsnoot.

Strijk een penseel met olie over de gespiesde stukjes en leg ze op het rooster van de oven of de barbecue.

Serveer met brood of pasta en een slaatje.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.