Torentje van asperges met Vlaamse ovengebakken ham

4
  • 2 bundels witte asperges
  • 6 eieren
  • 1 bosje peterselie
  • peper en zout
  • 4 plakjes ovengebakken ham
  • geklaarde boter
  • nootmuskaat

Kook de asperges beetgaar in licht gezouten water.
Bekleed inox ringen met de reepjes ham.
Snijd de asperges op identieke lengte af en plaats de punten rechtop in de ring, tegen de ham aan.

Kook de eieren hard, plet ze en meng ze met de geklaarde boter en de gehakte peterselie.
Kruid de eieren af met peper, zout en nootmuskaat.
Verwarm de ringen eventjes in de oven en vul ze dan met een deel van het eiermengsel.
Ontvorm op warme borden en schik de rest van de garnituur rondom.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.