Bereiding
Snipper de ui en knoflook fijn. Verwijder de zaadjes uit de chilipeper en snijd fijn. Snijd de paprika en tomaten in blokjes (zonder zaadjes).
Fruit ui, knoflook, chilipeper en paprika aan in wat olijfolie tot ze glazig zijn.
Voeg de uitgelekte zwarte bonen, maïskorrels en aardappelblokjes toe aan de pan. Kruid met peper, zout en cayennepeper. Zet even opzij.
Bak het gehakt rul en krokant in een aparte pan met wat boter. Kruid met peper, zout en gerookt paprikapoeder.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Doe de groenten- en aardappelmengeling in een ovenschaal, meng er het gebakken gehakt en de helft van de kaas door. Strooi de rest van de kaas erover.
Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven tot de kaas goudbruin en gesmolten is.
Werk af met verse koriander, een lepel zure room en serveer met de nacho’s.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.