Springrolls met konijn, courgetti’s, wortel en pindasaus

4
35
  • 1 pakje rijstpapier
  • 300 g konijnenfilet
  • 1 courgette
  • 1 sjalot
  • 4 el geraspte wortel
  • peper en zout
  • Cayennepeper
  • pindasaus of chilimayonaise
  • bakboter
  • 2 el sesamzaadjes

Snijd de konijnenfilets in reepjes en bak ze in wat boter of olijfolie krokant. Kruid met peper, zout en een beetje Cayennepeper.

Snipper de sjalot fijn. Snijd met een spiraalsnijder de courgette in fijne linten. Roerbak de courgettelinten en de gesnipperde sjalot in een wokpan met wat olie.

Week één voor één het rijstpapier in warm water gedurende 30 à 90 seconden. Leg het op een proper werkvlak.

Leg in het midden wat reepjes gebakken konijn, wat courgettelinten en geraspte wortel, strooi er nog wat sesamzaadjes over en rol de spring rolls op.

Serveer met pindasaus of chilimayonaise.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.