Spiesjes met tomaat en bloedworst

Number of persons
Aantal personen

6

Preparation time
Bereidingstijd

15

Met enkele ingrediënten maak je een simpel maar overheerlijk aperitiefhapje met bloedworst en tomaat.

Ingrediënten

  • 6 rode kerstomaatjes
  • 6 gele kerstomaatjes
  • 1 bloedworst
  • Enkele takjes oregano
  • 1 klontje boter
  • Peper
  • Zout

Recept

Verwarm de oven voor op 180°C.

Rijg de tomaatjes, 1 rood en 1 geel op een stokje. Doe de kerstomaatjes in een ovenschaaltje en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout en smelt in de oven gedurende 10 minuten.

Snijd dikke plakjes van de bloedworst en korst langs beide kanten in wat hete boter.

Rijg een stukje gebakken bloedworst op het stokje met de tomaatjes en werk af met plukjes oregano.

Instagram @lekkervanbijons

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.