Bloedworst met gebakken appeltjes

4
  • 4 bloedworsten
  • 2 jonagold appelen of jonagored
  • 2 el bruine suiker
  • een scheutje witte wijn
  • 1 citroen
  • boter
De appeltjes mogen niet tot moes koken. Ze moeten goudbruin en vast zijn.

Schil de appelen, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in halve maantjes. Bak ze in boter met een scheutje witte wijn, bruine suiker en een klein beetje citroensap.

Snijd de bloedworst in plakjes en bak ze in hete boter.

Schik op elk stukje bloedworst wat gebakken appeltjes. Ideaal om als hapje te serveren.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.