Salade van garnalen met Père Joseph en sweet chilisaus

4
(10) 10
  • 200 g Père Joseph
  • 150 g roze garnalen
  • kerstomaten
  • een handvol gemengde sla naar keuze
  • bosje lente-uitjes
  • 100 g mayonaise
  • 1 eetlepel sweet chilisaus
  • 4 eetlepels vers sinaasappelsap
  • peper en zout

Doe de mayonaise, de chilisaus en het sinaasappelsap in een bokaal. Sluit de bokaal en schud krachtig.

Breng de saus op smaak met peper en zout.

Snijd de kerstomaten in twee, snipper de uitjes fijn (witte + ¾ van het groene deel) en snijd de kaas in blokjes.

Verdeel al deze ingrediënten, evenals de sla, over de borden. Dien koel op als voor- of hoofdgerecht. Serveer de saus apart.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.