Rundfilet 'à la ficelle'

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

Recept

Kook elke groente afzonderlijk beetgaar.
Breng 1,5 liter fond of consommé aan de kook.
Kruid het vlees en leg in de kokende fond.
Voeg na 2 minuten wat koude fond toe en zet het vuur zachter.
Voeg na 5 minuten alle groenten toe en laat nog 3 minuten mee opwarmen.
Haal het vlees uit de fond en laat even rusten.
Verwijder het touw rond het vlees en leg in een diep bord.

Werk het pocheervocht af met de fijngesneden dragon en giet wat van de bouillon en groenten bij het vlees.
 

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.