Oosterse tabouleh van aardappelen

Accompagnement
Type
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

10

Ingrediënten

  • 8 aardappelen om te koken / stomen (800 g)
  • 2 tomaten
  • ¼ bosje koriander
  • ¼ bosje kervel
  • ¼ bosje platte peterselie
  • 1 citroen
  • ¼ gekonfijte citroen
  • komijn in poedervorm
  •  2 soeplepels olijfolie
  • peper en zout

Recept

Was de aardappelen en leg ze in een slakom.
Vul de kom voor de helft met water.
Dek de kom af met een folie en zet 7 tot 8 minuten in de microgolfoven (op middelmatig vermogen).
Laat de aardappelen afkoelen.

Was de tomaten en de verschillende kruiden.
Hak de kruiden grof en snijd de tomaten en gekonfijte citroen in kleine blokjes.

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes van gelijke grootte en meng ze onder de andere ingrediënten.
Voeg de olijfolie en het citroensap toe.
Kruid met peper en zout en werk af met een mespuntje komijn.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.