Oosterse tabouleh van aardappelen

4
10
  • 8 aardappelen om te koken / stomen (800 g)
  • 2 tomaten
  • ¼ bosje koriander
  • ¼ bosje kervel
  • ¼ bosje platte peterselie
  • 1 citroen
  • ¼ gekonfijte citroen
  • komijn in poedervorm
  •  2 soeplepels olijfolie
  • peper en zout

Was de aardappelen en leg ze in een slakom.
Vul de kom voor de helft met water.
Dek de kom af met een folie en zet 7 tot 8 minuten in de microgolfoven (op middelmatig vermogen).
Laat de aardappelen afkoelen.

Was de tomaten en de verschillende kruiden.
Hak de kruiden grof en snijd de tomaten en gekonfijte citroen in kleine blokjes.

Schil de aardappelen, snijd ze in blokjes van gelijke grootte en meng ze onder de andere ingrediënten.
Voeg de olijfolie en het citroensap toe.
Kruid met peper en zout en werk af met een mespuntje komijn.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.