Muffins met Brugge Oud en gekookte ham

4

Voor circa 20 muffins

  • 150 g Brugge Oud geraspt 
  • 150 g Dixmuda boter
  • 300 g bloem
  • 1 el bakpoeder
  • snuifje zout 
  • 200 g gekookte ham in fijne reepjes gesneden
  • 1 kleine chilipeper ontpit en fijngesneden
  • 2 eieren 
  • 2.5 dl melk

Doe de bloem in een kom en meng met het bakpoeder, het zout, de chilipeper, de ham, Brugge Oud, de eieren, de melk en de gesmolten boter in deze volgorde tot u een glad mengsel heeft.
Vet de bakvormpjes in met boter en vul ¾ met het deeg.
Laat 20 à 25 min bakken in een voorverwarmde oven van 180°C.

Werk af met een paar reepjes gekookte ham.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.