Meergranenbrood met kip, roodloof en vijgencompote

4
  • 4 sneden meergranenbrood
  • olijfolie
  • 4 el vijgencompote (of confituur)
  • 1 kipfilet, in kleine stukjes gesneden
  • 4 el honing
  • 1 el tijm, versnipperd
  • peper en zout
  • sap van 1 citroen
  • 1 roodloof
  • enkele blaadjes rucola
  • gedroogde ham

Bestrijk de kipfilet met honing, peper en zout. Bak kort, gaar in de pan met olijfolie en strooi er de tijm overheen.

Haal de kipfilet eruit en voeg even het roodloof toe. Bak eveneens kort en blus met citroensap.

Snijd dikke sneden meergranenbrood en besmeer met vijgencompote of confituur.

Beleg met gebakken roodloof, ham, stukjes kip en rucola.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.