Bereiding
Pel en snipper de ui heel fijn. Snijd de aardbeien en braambessen in fijne stukjes.
Hak de peterselie fijn.
Meng de ui, aardbei, braambessen, peterselie, rode wijnazijn, olijfolie en kruid bij met peper en zout. Voeg chilivlokken naar smaak toe (of laat weg). Zet even opzij.
Snijd het roodlof in reepjes en besprenkel met enkele druppels citroensap, olijfolie en peper en zout. Bewaar in de koelkast.
Snijd de kipfilet in grote plakken. Wrijf ze in met olijfolie en kruid met kippenkruiden, ras el hanout en peper en zout. Grill of bak ze in een hete grillpan of pan.
Warm de taco’s op in een pan, oven of microgolfoven.
Beleg de taco’s met de zure room of saus en beleg ze met het roodlof, de salsa en kip. Serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.