Meergranenbroodje met ham en hardgekookt ei

1
  • 1 meergranenbroodje
  • 1 eetlepel verse kruidenkaas
  • 1 plakje ham
  • 1 hardgekookt ei
  • enkele blaadjes veldsla

Snijd een meergranenbroodje open en bestrijk beide vlakken met verse kruidenkaas.

Vouw een plakje ham dubbel en leg dit op de onderkant van het broodje.

Snijd een hardgekookt ei in plakjes en leg ze dakpansgewijs op de ham met blaadjes veldsla ertussen.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.