Lauwwarme salade van groene groente met balsamicodressing en kaascroutons
Ingrediënten
Recept
Meng de geraspte kaas met de bloem.
Giet het water in een stoompan en breng het aan de kook. Doe de groenten in het mandje en laat ze ongeveer 11 minuten koken.
Meng ondertussen de olijfolie en balsamicoazijn.
Verwarm een braadpan met antiaanbaklaag op hoog vuur. Leg een vel keukenpapier op een bord. Leg met een lepel kleine rondjes van het kaasmengsel in de pan. Wacht tot de Parmezaanse kaas smelt, gaat borrelen en goudgeel wordt aan de randjes. Haal de rondjes voorzichtig uit de pan met een spatel (of een grote lepel) en leg ze op het keukenpapier.
Als de groenten klaar zijn schikt u deze netjes op 4 borden. Wacht 3 minuten tot ze een beetje afgekoeld zijn en besprenkel ze met de dressing. Voeg zout en peper toe.
Verdeel de kaascroutons over de borden en serveer ze.
Blijf op de hoogte
Mis geen enkel nieuw recept
Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.
Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.