Start to cook

Knapperige venkel op toast met Brugge Goud kaas

4

Rooster en beboter het brood.
Leg hierop een plakje ham.
Snij de venkel in kleine blokjes en bak deze lichtjes aan in de boter. Verdeel over de ham.
Strooi dan de kaas en zwarte peper over de venkel.

Laat onder de grill goudgeel bakken.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.