Kervelsoep

Soep
Soepen
4
30

Snipper de uien fijn en snijd de prei in stukjes. Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes.
smelt een klontje boter in een soeppan en stoof de uien glazig, voeg de prei en de aardappelen toe. Laat enkele minuten stoven. Voeg vervolgens de bouillon toe en breng aan de kook, laat 20 minuten afgedekt pruttelen.

Mix de soep fijn.

Was de kervel goed en verwijder de steeltjes. Hak de kervel fijn en voeg op het einde toe aan de soep. Laat een minuutje garen zonder deksel om de frisgroene kleur van de kervel te behouden.

Breng op smaak met peper en zout.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.