Kabeljauw met aardappelkorst en gestoofde prei

Thema
Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
(Voor)bereidingstijd

(15) 30

Een notenkorst kennen we allemaal maar ook met aardappelen en broodkruim maak je een crunchy korstje. Lekker bovenop een stukje Noordzeevis.

Ingrediënten

Recept

Schil en snijd de aardappelen in kleine blokjes. Snipper de sjalot en de peterselie.

Meng de aardappelen, sjalot en peterselie met het broodkruim en ei. Kruid met peper en zout.

Besprenkel een bakblik met een beetje olijfolie. Leg hierin de kabeljauw en kruid met peper en zout.

Beleg met het aardappelmengsel en schuif in de oven. Bak gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.

Was ondertussen de prei en snijd in stronken van 7 cm lengte.

Stoof de prei met een beetje boter en water onder gesloten deksel.
Kruid met peper en zout.

Serveer de vis met wat prei.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.