Bereiding
Snijd de helft van de appel, eventueel met een mandoline, in flinterdunne plakjes en besprenkel met het citroensap.
Neem de ijsvormpjes en doe in elk vormpje 1 plakje appel.
Meng de volle yoghurt met de melk, het resterende citroensap, de citroenrasp en de honing eronder.
Vul de vormpjes verder met de amandelyoghurt en blijf ong. 1 cm van de rand. Plaats in de vriezer gedurende ongeveer 1 u.
Maak ondertussen het krokante deel:
Rasp de andere helft van de appel.
Meng deze onder de melk, honing en muesli in een kom. Dek af met een vel vershoudfolie en laat zo’n half uurtje zacht worden.
Neem de vormpjes uit de vriezer en vul ze verder op met de geweekte muesli. Plaats opnieuw zo’n 4 u in de vriezer.
Haal de ijsjes uit de vormpjes en serveer meteen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.