IJslolly van aardbei en yoghurt

6 stuks

Gebruik bij het pureren van bessen wat poedersuiker, zo krijg je een sappige jam.

Verwijder het kroontje van de aardbeien en pureer ze met 1 eetlepel poedersuiker. Hak enkele blaadjes munt fijn en meng ze onder de aardbeienpuree.
Klop het ei samen met de rest van het poedersuiker op tot een dikke witte crème. Roer deze onder de yoghurt.

Vul de ijsvorm met 1/3 aardbeienpuree en zet +/- 60 minuten in de diepvries.
Vul daarna de vorm tot 1cm onder de rand met yoghurt. Steek in elk vormpje een houten stokje en plaats in de vriezer gedurende minstens 4 uur.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.