IJslolly van aardbeien met champagne

6 stuks

  • 60 ml water
  • 50 g kandijsuiker
  • 30 ml limoensap
  • 500 g aardbeien
  • 240 ml champagne
Je kan de champagne ook vervangen door cava of een mousserende wijn.

Verwarm het water, de suiker en het limoensap in een steelpan tot de suiker is gesmolten.
Laat afkoelen.

Verwijder het kroontje van de aardbeien en pureer ze samen met het suikerwater. Voeg langzaam de champagne toe en meng tot een geheel.
Vul de vormpjes tot 1 cm onder de rand. Steek in elk vormpje een houten stokje en plaats minstens 6 uur in de vriezer.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.