Hapje van varkensgebraad met gerookte paling en witloof

Number of persons
Aantal personen

4

Preparation time
Bereidingstijd

20

Ingrediënten

  • 400 g varkensgebraad (reeds gebakken)
  • 4 el mayonaise
  • 150 g gerookte paling (in stukjes gesneden)
  • sap van een halve citroen + zeste
  • 2 kl kappertjes
  • 1 teentje geperste knoflook
  • 3 stronken witloof
  • croûtons

Recept

Snijd het varkensgebraad in blokjes.

Voor de saus : Meng in een kom de mayonaise, de stukjes gerookte paling, de kappertjes, het citroensap, de geperste knoflook en de citroenzeste. Voeg hierbij de blokjes varkensgebraad.

Haal de blaadjes van het witloof uit elkaar. Vul de grootste blaadjes met het varkensvleesmengsel.
Bestrooi het geheel met de croûtons.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.