Hapje van varkensgebraad met gerookte paling en witloof

4
20
  • 400 g varkensgebraad (reeds gebakken)
  • 4 el mayonaise
  • 150 g gerookte paling (in stukjes gesneden)
  • sap van een halve citroen + zeste
  • 2 kl kappertjes
  • 1 teentje geperste knoflook
  • 3 stronken witloof
  • croûtons

Snijd het varkensgebraad in blokjes.

Voor de saus : Meng in een kom de mayonaise, de stukjes gerookte paling, de kappertjes, het citroensap, de geperste knoflook en de citroenzeste. Voeg hierbij de blokjes varkensgebraad.

Haal de blaadjes van het witloof uit elkaar. Vul de grootste blaadjes met het varkensvleesmengsel.
Bestrooi het geheel met de croûtons.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.