Groentekoekjes van pastinaak, courgette en erwtjes op een houten plank gepresenteerd. Er ligt een licht blauwe linnen servette langs en een waterkaraf met glazen.

Groentekoekjes van pastinaak, courgette en erwtjes

Geniet met volle teugen van groentekoekjes van pastinaak, courgette en erwtjes. Een lekkere groenteboost als snack of vieruurtje!

Bijgerecht

40 min

Gemiddeld

Snack

Personen 4

Ingrediënten

    Afwerking

16 ingrediënt geselecteerd

Bereiding

    Blancheer de erwtjes 5 minuten in licht gezouten water.
    Schil de pastinaken en rasp fijn. Rasp de courgette en knijp er al het vocht uit. Snijd de lente-ui in ringen.

    Meng de pastinaak met de courgette, lente-ui en de helft van de erwtjes. Voeg de bloem, havermout, bakpoeder, kaas en de eieren toe en meng alles goed onder elkaar. Kruid met peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak kleine groentekoekjes van het mengsel.