Gewokte aardappelen met garnalen en asperges

Number of persons
Aantal personen

4

Ingrediënten

  • 500 g of vastkokende aardappelen (ongeveer 5 grote aardappelen)
  • 150 g grijze garnalen
  • 1 bussel witte asperges
  • 200 g jonge spinazie
  • 2 lente-uien
  • 2 eieren
  • 50 g pijnboompitten
  • 2 el arachideolie
  • peper en zout
     

Recept

Schil de aardappelen en asperges.
Snijd de aardappelen in blokjes en asperges in schuine reepjes.
Was de spinazie.

Wok de ongegaarde aardappelen en asperges in arachideolie tot ze beetgaar zijn.
Voeg hierbij de pijnboompitten en spinazie.
Laat de spinazie slinken en voeg de grijze garnalen en gesnipperde lente-ui toe.

Breek hierover de eieren.
Roer om en bak even op.
Kruid met peper en zout.

Nieuwsbrief

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.
  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.