Gewokte aardappelen met garnalen en asperges

Hoofdgerecht
Snel klaar
In de wok
4
  • 500 g of vastkokende aardappelen (ongeveer 5 grote aardappelen)
  • 150 g grijze garnalen
  • 1 bussel witte asperges
  • 200 g jonge spinazie
  • 2 lente-uien
  • 2 eieren
  • 50 g pijnboompitten
  • 2 el arachideolie
  • peper en zout
     

Schil de aardappelen en asperges.
Snijd de aardappelen in blokjes en asperges in schuine reepjes.
Was de spinazie.

Wok de ongegaarde aardappelen en asperges in arachideolie tot ze beetgaar zijn.
Voeg hierbij de pijnboompitten en spinazie.
Laat de spinazie slinken en voeg de grijze garnalen en gesnipperde lente-ui toe.

Breek hierover de eieren.
Roer om en bak even op.
Kruid met peper en zout.

You must have Javascript enabled to use this form.

Nieuwsbrief