Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C.
Prik enkele gaatjes in de aardappelen en wikkel ze in aluminiumfolie. Plaats 1 uur in de oven.
Pocheer de kipfilets 15 minuten in kokend gezouten water.
Snijd de paprika en courgette in blokjes.
Meng het limoensap onder de yoghurt en kruid met peper en zout. Haal het vlees uit het kookvocht en trek het in kleine stukjes.
Snijd de gare aardappelen in de lengte voor de helft door. Schraap een deel van het vruchtvlees uit de aardappelen.
Bak de broccoliroosjes in olijfolie krokant. Voeg de courgette, paprika en vruchtvlees van de aardappelen toe en roerbak nog 4 minuten. Voeg het vlees toe en kruid met het paprikapoeder, peper en zout.
Vul de zoete aardappelen met het mengsel en bestrooi met de kaas. Plaats nog een aantal minuten onder de ovengrill.
Werk de gevulde aardappelen af met de limoenyoghurt en de koriander.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.