Gerookte heilbot met aardappelvulling

4
(10) 25

Serveer deze pakketjes van gerookte heilbot met aardappelvulling als lekker licht voorgerecht en het feest kan beginnen.

  • 4 grote aardappelen
  • 8 plakken gerookte heilbot
  • 1 sjalot
  • 1 halve citroen
  • 1 bussel verse bieslook
  • 1 bussel verse pijpajuintjes
  • 1 el verse peterselie
  • 2 el mayonaise
  • 150 ml Griekse yoghurt
  • peper
  • zout
Je kan de aardappelsalade ook op voorhand maken en fris serveren met de heilbot.

Schil de aardappelen, snijd in stukken en kook gedurende ongeveer 20 minuten gaar in gezouten water. 

Laat even afkoelen. Snijd de aardappelen daarna in kleinere blokjes van ongeveer 1 cm.

Snipper de sjalot.

Hak de bieslook, peterselie en pijpajuintjes fijn.

Meng goed samen met de mayonaise, de Griekse yoghurt en aardappelen.

Kruid met peper en zout en voeg het sap van de halve citroen toe.

Rol de aardappelsalade in twee plakjes gerookte heilbot.

Nieuwsbrief

  • De nieuwste foodtrends
  • Seizoensrecepten
  • Handige kooktips
  • Wedstrijden en events

Stuur me de nieuwste recepten

Blijf wekelijks op de hoogte van nieuwe recepten, tips & tricks en wedstrijden.

Blijf op de hoogte

Mis geen enkel nieuw recept

Schrijf je in op onze wekelijkse nieuwsbrief en krijg de nieuwste seizoensrecepten, kooktips en wedstrijden in je mailbox.

Door je e-mailadres op te geven en daarna op "schrijf me in" te klikken bevestig je kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de privacyverklaring.