Enkele klaargemaakte en afgewerkte gepofte aardappelen liggen op een houten snijplank. Ze zijn gevuld met gehakt, stukjes tomaat en afgewerkt met een geitenkaasdip. Naast de aardappelen staan enkele bordjes, bestek en servetten om meteen te beginnen.

Gepofte aardappel met gehakt, tomaat en dip van geitenkaas

Ontdek de heerlijke smaak van biologische aardappelen in dit fantastische recept van gepofte aardappel met gehakt. De tomatensalsa en de dip van geitenkaas maken het gerecht helemaal af.

Hoofdgerecht

40 min

Eenvoudig

Personen 4

Ingrediënten

    Voor de dip

    Voor de tomatensalsa

16 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Kook de aardappelen 20-30 minuten met schil beetgaar. Verhit ondertussen een scheutje olie in een pan en bak er het gehakt rul in. Breng op smaak met de peterselie, paprikapoeder, kaneel en peper en zout.