Bereiding
Kook de aardappelen 20-30 minuten met schil beetgaar. Verhit ondertussen een scheutje olie in een pan en bak er het gehakt rul in. Breng op smaak met de peterselie, paprikapoeder, kaneel en peper en zout.
Meng de lente-ui door het gebakken gehakt.
Doe de geitenkaas en platte kaas in een blender en maak fijn. Breng ook op smaak met peper en zout.
Snijd de kerstomaten in blokjes en snipper de sjalot fijn. Meng ze samen met de olie, azijn en peterselie tot een tomatensalsa en breng op smaak met zout en peper.
Snijd de gekookte aardappelen in. Let op, snijd ze niet helemaal door. Vul de aardappelen met een deel van het gehakt, de geitenkaasdip en de tomatensalsa. Serveer met extra gehakt om naar wens bij te vullen.
Wat vond je van dit recept?
Laat het ons weten door dit recept een rating te geven.