Op het aanrecht staat een rechthoekige porseleinen serveerschaal met hierop de gevulde zoete aardappelen. Het gerechtje heeft een kleur waar je blij van wordt! Het witte toefje van de zure room, blokjes rode biet en tomaat en afwerken doen we met een frisgroen takje rozemarijn. Een prachtig gerecht in smaak en kleur!

Gepofte zoete aardappel gevuld met gehakt,

rode biet en tomaten

Deze gepofte zoete aardappel is een echte smaaksensatie. Het is niet alleen een kleurrijk gerechtje, maar ook nog eens voedzaam en perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie. Geniet van de rijke en hartige smaken die dit gerecht te bieden heeft!

Hoofdgerecht

50 min

Gemiddeld

Personen 4

Ingrediënten

13 ingrediënten geselecteerd

Order via

Bereiding

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Was en droog de zoete aardappel zonder te schillen. Halveer en leg (met de snijkant naar beneden) op een met bakpapier beklede ovenplaat. Sprenkel er een beetje olijfolie over, kruid met peper en zout en plaats gedurende 20 minuten in de oven.